Cleaning

 

Stap 1: Voorwas

De voorwas is het begin van de Car-Wash. Hier wordt de auto door ons gewassen. Indien nodig worden de velgen extra gereinigd, ook de onderkant krijgt een goeie beurt.

 
 

Stap 2: Schuimboog

Nadat de wagen gewassen is door ons, is het nu de beurt aan de car-wash. Eerst wordt de auto goed ingezeept. Veel zeep is heel belangrijk voor de glans van uw wagen.

 
 

Stap 3: Textiellappen

Nu is uw wagen helemaal ingezeept. De textiellappen zorgen ervoor dat alle vuiligheid van de wagen is. Let op! Wij garanderen een perfecte wassing zonder kransen!

 
 

Stap 4: Wax en Polish

Om een perfecte wassing te garanderen wordt uw wagen gewaxt dat zorgt voor een diepteglans. Polish is een soort filmlaag op uw wagen, regendruppels glijden van uw wagen.

 
 

Stap 5: Drogen

Uw auto wordt nu gedroogd door zes krachtige blazers, zodat uw auto bijna volledig droog is. De laatste druppels worden weggewerkt door een reeks drooglappen.

 
 

Stap 6: Droogzone

Hier wordt eigenlijk de allerlaatste drumpels weggehaald (vb. onder de spiegels, de achter- en voorkant). Ook de deurslagen worden gedroogd.

DECEMBER : CADEAUTJES MAAND : BIJ AANKOOP VAN EEN 10 BEURTENKAART : 3 beurten gratis – een 6 beurten kaart : 1 gratis beurt
Promotie gewijzigde openingsuren voor de feestdagen : MAANDAG 24 EN 31/12 IS DE CARWASH OPEN VAN 8.30 u TOT 14 u Gesloten op 25 en 26/12 en op 1 en 2 januari